Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Κρυώνει ξανά ο καιρός από αύριο στην πόλη μας! Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας- Σποράδων 11/1/2019.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι μαλάκωσε αρκετά ο καιρός σήμερα στην περιοχή μας η θερμοκρασία ανέβηκε πάνω από τους 13 βαθμούς κελσίου και μέσα στην ημέρα είχαμε ασθενής βροχόπτωση.

Τώρα αύριο Παρασκευή φαίνεται να ξανά γυρίζουμε σε χειμωνιάτικο κλίμα με το κρύο να ξανά κάνει την εισβολή του  και να διώχνει τις θερμές αέριες μάζες που επικρατούσαν ολημερίς δίνοντας κάποιες ασθενείς βροχοπτώσεις στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά ημιορεινά.

Πιο αναλυτικά: στην πόλη μας η μέρα θα κυλήσει με συννεφιά από τις πρώτες πρωινές ώρες και ίσως να υπάρχουν μερικές εμφανίσεις του ήλιου. Το μεσημέρι και μετέπειτα η συννεφιά θα πυκνώσει  και δεν αποκλείεται να σημειωθεί ασθενής βροχόπτωση μέτριας έντασης.

Βελεστίνο: Στο Βελεστίνο  τις πρωινές ώρες θα υπάρξουν αυξημένες νεφώσεις που θα αρχίσουν να πυκνώνουν και από το Μεσημέρι και μετέπειτα και  υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να εκδηλωθεί ένα ψιλόβροχο η και ασθενής βροχόπτωση.

Αλμυρός: στον αλμυρό όλη μέρα θα παρατηρηθεί μουντός καιρός και υπάρχουν  πιθανότητες να ψιχαλισει η να βρέξει μέσα στο 24ωρο της ημέρας.

Θερμοκρασία: η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Και δεν φαίνεται να ξεπερνάει τους 5-6 βαθμούς κελσίου.

Άνεμοι  οι άνεμοι θα είναι ασθενείς με βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 2 μποφόρ.

Πήλιο: στο Πήλιο περιμένουμε ασθενείς χιονοπτώσεις από τις απογευματινές ώρες από τα 300-400μ και πάνω όπου τη νύχτα θα είναι κατά διαστήματα πυκνές.

Σποράδες:  στις Σποράδες ο καιρός θα είναι άστατος με συννεφιά και ασθενείς βροχοπτώσεις μέσα στην ημέρα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε καλά επίπεδα και δεν φαίνεται να ξεπερνάει τους 9 με 10 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 3-4 μποφόρ και η κατεύθυνση του ανέμου θα είναι από δυτικές  βορειοδυτικές διευθύνσεις.


Τη νύχτα της Παρασκευής υπάρχει πιθανότητα οι χιονοπτώσεις να περιορίζονται και σε πιο χαμηλά υψόμετρα κάτω από 100μ και υπάρχουν ενδείξεις για ασθενείς χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της Μαγνησίας ακόμα δεν είναι σίγουρο αλλά τα στοιχεία είναι προς σε αυτή την κατεύθυνση θα σας ενημερώσω αύριο μήπως έχουμε τίποτα εκπλήξεις.


Καλό βράδυ σε όλους
Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *