Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Πρόσκαιρη εμφάνιση του χειμώνα με βροχές και χιόνια στα ορεινά μας. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 31/3/2021.

 Για λίγο θα ξαποστάσει η άνοιξη και θα επανέλθει δριμύτερη αφήνοντας το χειμώνα να μας δείξει για ακόμη μια φορά πώς δεν αφήνει καμία ευκαιρία να περάσει απαρατήρητη, με τις όποιες δυνάμεις του έχουν απομείνει λοιπόν θα καταφέρει να κυριαρχήσει αύριο κυρίως στην κεντρονότια Ελλάδα όπου θα σημειωθούν και τα φαινόμενα.

Στην Μαγνησία περιμένουμε επιδείνωση του καιρού απο απόψε την νύχτα με ασθενείς βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις απο τα 900μ και πάνω.

Πιο αναλυτικά: Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης θα επικρατεί άστατος καιρός με βροχοπτώσεις τοπικά έντονες και χιονοπτώσεις απο τα 900μ και πάνω, τα φαινόμενα γρήγορα θα εξασθενήσουν και ο ήλιος θα κάνει τις εμφανίσεις του με την νέφωση να παραμένει αλλα πιο αραιή. 

Θερμοκρασία-Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί απο 6°C έως 13°C, οι άνεμοι πνέουν Β ΒΑ στα 3-4 μποφόρ.

Το καλοκαίρι θα μας πάρει μια μεγάλη αγκαλιά στο καλωσόρισμα του Απρίλη με την Αφρική να μας στέλνει τα καυτά φιλιά της με μεταφορά έντονης ζέστης αλλα και αφρικάνικης σκόνης, δεν αποκλείεται ο υδράργυρος να αγγίξει και να ξεπεράσει τους 26 βαθμούς κελσίου στην νότια Ελλάδα. Υπάρχει ένα σενάριο που συζητιέται εδώ και αρκετές ημέρες στα προγνωστικά μοντέλα για ένα ακόμα σόου χειμωνιάτικο μετά τις 10 Απριλίου, σίγουρα δεν πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτόν τον μήνα διότι όλοι ξέρουμε πώς φημίζεται για τα ψέματα του και μπορεί για αρχή να γλυκαθούμε με  το κύμα ζέστης αλλα μετά να χαμογελάσει με ύπουλο ύφος!!!

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *