Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Δευτέρα 16/9/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι και πάλι μαζί σας φρέσκα νέα του καιρού για το υπόλοιπο του μήνα που θα διανύσουμε. Καλές -  ανοιξιάτικες συνθήκες θα έλεγα είχαμε σήμερα Κυριακή με τον ήλιο κυρίαρχο και τον υδράργυρο στα ύψη. Πάμε να δούμε τώρα τι συνθήκες θα επικρατήσουν αύριο Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες θα έχουμε ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι και το απόγευμα περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις όπου δεν αναμένεται να δώσουν κάτι από άποψη βροχής η ψιχάλας η πιθανότητα είναι μηδαμινή. Οσία θα βαδίζουμε προς το βράδυ τα σύννεφα θα διαλυθούν και θα επικρατεί ξαστεριά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18°C έως 26°C ( λόγο αρκετής συννεφιάς ο υδράργυρος θα κρατηθεί σε σταθερά επίπεδα, με λίγα λόγια είναι το "καπάκι της κατσαρόλας". Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από νοτιοανατολικές διευθύνσεις στα 2 μποφόρ.

Αυτά για την Δευτέρα. Από τρίτη και μετέπειτα θα αρχίζει να ψυχραίνει σταδιακά ο καιρός και θα ξεκινήσει για αρχή από τις πρώτες πρωινές ώρες και τις βραδινές ώρες όπου η ζακέτα θα είναι αποδεκτή στην ατμόσφαιρα που θα έχουμε. Άργησε αρκετά θα έλεγα να εμφανίζεται το φθινόπωρο και μέχρι τώρα το καλοκαίρι κάνει "πάρτι" στην χώρα μας. Όμως σιγά σιγά θα μας  αποχαιρετήσει και θα  υποδεχτούμε το φθινόπωρο και μετέπειτα τον χειμώνα όπου φαίνεται να είναι πλούσιος στην εμφάνιση του με βάση τα μερομήνια.

Αυτά από εμένα Καλό απόγευμα σε όλους και σε όλες ραντεβού αύριο.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *