Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στην πόλη μας! Πρόγνωση Μαγνησίας-Σποράδων 22/1/2019

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες εύχομαι να έχετε καλή και δημιουργική εβδομάδα.

Το χαμηλό φθάνει οσονούπω και είναι αρκετά ενισχυμένο θα επηρεαστεί όλη η χώρα μας με βροχές, καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά πάνω από τα 1200μ. Όπως σας είχα αναφέρει η δυτική Ελλάδα θα δεχθεί το πιο  έντονο κομμάτι του χαμηλού που θα μας επισκεφθεί δίνοντας αρκετές ποσότητες νερού και θα  σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα  θέλει πολύ προσοχή δεν αποκλείεται να έχουμε και κατολισθήσεις ειναι αυξημένη η πιθανότητα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα εμφανιστεί κυρίως στις περιοχές που έχουν ακόμα χιόνι στρωμένο διότι έτσι αυξάνεται η πιθανότητα της πλημμύρας αλλά και η άνοδος στάθμη των υδάτων. Από αύριο θα ξεκινήσει να μας επηρεάζει το βαρομετρικό χαμηλό.

Πάμε τώρα να μιλήσουμε για την Μαγνησία όπου τις επόμενες ημέρες οι βροχοπτώσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας.

Πιο αναλυτικά: Στην Μαγνησία αύριο Τρίτη 22/1 περιμένουμε άστατο καιρό με βροχοπτώσεις τοπικά έντονες κυρίως προς τις μεσημβρινές με απογευματινές ώρες. Επίσης Ασθενείς χιονοπτώσεις η  χιονόνερο θα εκδηλώνεται  πάνω από τα 1200μ . Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα για την εποχή και δεν θα ξεπεράσει τους 5°C με 14°C στα πεδινά μας. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς με νοτιοανατολικές διευθύνσεις. Οι άνεμοι. Στο νομό θα είναι ενισχυμένοι στα 5 μποφόρ και θα πνέουν νοτιαδες.

Σποράδες: αρκετή συννεφιά θα παρατηρηθεί τις πρωινές ώρες και ίσως να έχουμε ασθενεις βροχοπτώσεις. Προς το μεσημέρι όμως και μετέπειτα η συννεφιά θα αρχίζει να παρουσιάζει άνοιγματα και ο ήλιος θα κάνει την εμφάνιση του. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7°C έως 13°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς με ένταση 2-3 μποφόρ και νοτιοανατολικες διευθύνσεις.


Δεν έχουμε κάτι σημαντικό από θέμα φαινομένων αύριο την τρίτη στην περιοχή μας, η κίνηση του χαμηλού όμως όσο πλησιάζει στην χώρα μας και εξαπλώνεται θα μας δώσει πολλές βροχοπτώσεις το επόμενο 3ημερο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν φυσικά και αύριο με πιο φρέσκα και ενδιαφέρον καιρικά νέα.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες!

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *