Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Νέος γύρος καταιγίδων. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 8/6/2021

 Χαίρετε φίλες και φίλοι κυρίες και κύριοι και καλή εβδομάδα, μας ξεγέλασε ο ήλιος το πρωί, θαυμάσιος καιρός επικράτησε τις πρωινές ώρες όμως όπως αναμενόταν προς το μεσημέρι αργά ξεκίνησαν να αναπτύσσονται καταιγιδοφόρα νέφη δυτικά του Βόλου και δεν άργησε πολύ να έρθει η επιδείνωση με καταιγίδες και λίγες ηλεκτρικές εκκενώσεις στο νομό μας όπου στην ζαγορά είχαμε και υψηλή ραγδαιότητα. 

Ίδιο μοτίβο θα διατηρήσει και αύριο ο καιρός με νέο γύρο απο καταιγίδες, πάμε να δούμε αναλυτικά την όλη εξέλιξη του 24 ωρου της Τρίτης.

Πιο αναλυτικά: Με αυξημένη νέφωση και εμφανίσεις ηλιοφάνειας θα ξεκινήσει η μερα και θα εξελιχθεί σε αστάθεια προς το μεσημέρι και το απόγευμα με βροχές και καταιγίδες που πιθανόν να συνοδευτούν απο χαλάζι κυρίως σε παράκτιες περιοχές.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει περεταίρω πτώση και θα κυμανθεί απο 19°C έως 25°C, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς με νότιες νοτιοανατολικές διευθύνσεις στην αρχή της ημέρας με στροφή σε δυτικούς βόρειοδυτικούς.

Εκ νέου μπόρες θα μας απασχολήσουν και την Τετάρτη, θα μιλήσουμε αναλυτικά αύριο με νέα πρόγνωση καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *