Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Πέμπτη 3/10/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι, το επόμενο 24 Ώρο ο καιρός θα αλλάξει στο πιο φθινοπωρινό σκηνικό με αρκετές συννεφιές και πτώση της θερμοκρασίας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την όλη εξέλιξη της αυριανής ημέρας.

Αρχικά τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με αραιή συννεφιά και εμφανίσεις ηλίου. Προς το μεσημέρι θα αρχίσουν να πυκνώνουν οι νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να έχουμε ψιχαλες τίποτα παραπάνω. Προς τις απογευματινές ώρες θα υπάρξουν μερικά τοπικά ανοίγματα ηλιοφάνειας. Όσο θα βαδίζουμε προς το βράδυ θα επικρατεί αρκετή συννεφιά όμως δεν αναμένεται να δώσει κάτι από πλευράς φαινομένων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16°C έως 25°C. Οι άνεμοι δεν φαίνεται να αλλάζουν θα παραμείνουν εξασθενημένοι και σε καλά επίπεδα. Βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν το πρωί στα 2 μποφόρ και το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιάδες στα 2-3 μποφόρ.


Αυτά για την Πέμπτη, τέλος το καλοκαίρι αναλαμβάνει τώρα το φθινόπωρο και θα ξεκινήσει να κάνει την εμφάνιση του στην δυτική Ελλάδα  και σίγα σιγά σταδιακά μέχρι την Παρασκευή και στην υπόλοιπη χώρα. Έρχεται μια παρασκευή φθινοπωρινή για την Μαγνησία, μια τελείως διαφορετική εικόνα και ατμόσφαιρα θα επικρατεί. Αυτά από εμένα νεότερα για την παρασκευή θα ακολουθήσουν αύριο καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *