Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Πέμπτη 12/9/2019.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες μια τελείως διαφορετική μέρα αναμένεται να είναι η πέμπτη αύριο με ενδιαφέρον συνθήκες του καιρού.

Πιο αναλυτικά: αρχικά το πρωί θα ξεκινήσουμε με ηλιοφάνεια χωρίς κάποια εμφάνιση νεφώσεων. Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι με απόγευμα θα αρχίσει να συννεφιάζει όλο ένα και περισσότερο και μπορεί να ψιχαλισει τοπικά. Το βράδυ όμως φαίνεται το "κυρίως πιάτο" της ημέρας καθώς αναμένονται μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα της Μαγνησίας.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί απο 22°C έως 26°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς την ημέρα στα 2 μποφόρ από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και τις βραδινές ώρες οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 3-4 μποφόρ.

Αυτά ήταν τα νέα για την αυριανή ημέρα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Πέμπτη καλό βράδυ φίλες και φίλοι.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *