Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 10-11/1/2020.

Χαίρεται φίλες και φίλοι καλοκαιρία επικρατεί στην Μαγνησία με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις αραιές κατά βάση. Η θερμοκρασία έχει σημειώσει μικρή άνοδο τις μεσημβρινές ώρες στους 10-11 βαθμούς που δύσκολα θα καταφέρνει στην πορεία να τους ξεπεράσει διότι φίλες και φίλοι οι ελάχιστες θερμοκρασιακές τιμές των πρωινών και βραδινών ωρών  αγγίζουν και τους -1 με  0 βαθμούς κελσίου σε πεδινές περιοχές και τους -3 με -9 σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Πάμε να δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα κυλήσουν οι συνθήκες του καιρού.

Παρασκευή:

Αρχικά την παρασκευή δεν φαίνεται τίποτα το ενδιαφέρον από πλευράς συνθηκών θα επικρατεί ηλιοφάνεια ήλιος με δόντια όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με εξασθενημένους ανέμους στα 1-2 μποφόρ απο βορειοδυτικές διευθύνσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1°C έως 10°C.

Σάββατο:

 το Σάββατο ο καιρός θα έχει μια αστάθεια με αυξημένες νεφώσεις κυρίως προς το μεσημέρι  με τον ήλιο να κάνει τοπικές εμφανίσεις. Δεν αναμένεται να έχουμε φαινόμενα ίσως να πέσουν μερικές ψιχάλες προς τις βραδινές ώρες τίποτα το ιδιαίτερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0°C έως 9°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 2-3 μποφόρ.

Αυτά από εμένα καλό βράδυ σε όλους και σε

όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *