Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Πόσο πιθανό είναι να επηρεαστεί ξανά η Θεσσαλία από κάποια πλημμύρα?

 Αλήθεια πόσο πιθανό είναι να επηρεαστεί η Θεσσαλία από κάποια πλημμύρα? Υπάρχουν τα κατάλληλα έργα για να αντιμετωπίσει ο Βόλος αλλά και οι ευρύτερες περιοχές αυτό το φαινόμενο?           Και οι 2 παραπάνω ερωτήσεις φαίνεται πως θα απαντηθούν από την Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη καθώς ο Βόλος αλλά και  γενικότερα η Μαγνησία είναι μέσα στις περιοχές που θα έρθουν αντιμέτωπες με ισχυρά φαινόμενα. Αιτία για αυτή την αλλαγή μια καλά οργανωμένη ψυχρή λίμνη με κίνηση νοτιοδυτική προς την περιοχή του Ιονίου. Στο ίδιο σημείο να θυμίσω ότι το 2020 (τέτοιες μέρες ήταν) ξεκινούσε ο Μεσογειακός Κυκλώνας Ιανός ο οποίος νομίζω θυμόμαστε όλοι  τι εικόνες άφησε πίσω του. Καλά όλα αυτά αλλά τι ακριβώς να περιμένουμε από την Δευτέρα?

Από Δευτέρα λοιπόν αν και η μέρα θα ξεκινήσει καλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία και έντονες και τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις θα ξεκινήσουν και θα επηρεάζουν τον Βόλο και τις γύρω περιοχές. Τα φαινόμενα φαίνεται να ηρεμούν κάπως το βράδυ ενώ από την Τρίτη τα ξημερώματα η μέρα δεν θα ξημερώσει ποτέ. Ισχυρές βροχές, ισχυρές καταιγίδες, αναμένεται να πλήξουν την περιοχή ενώ οι άνεμοι θα στραφούν ανατολικοί 7-8 τοπικά και 9 μποφόρ. 

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ, ΡΕΜΑΤΩΝ, ΚΙΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK             ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ!  


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *