Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Έρχεται κακοκαιρία εξπρές τις επόμενες ώρες. Δελτίο καιρού Μαγνησίας Σάββατο 14/12/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι νέο Κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να μας απασχολήσει από την δυτική Ευρώπη ονόματι Ετεοκλής και ετοιμάζεται να μας δώσει ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα με θυελλώδεις ανέμους κυρίως στην δυτική και βόρεια Ελλάδα. Επίσης χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινά και ημιορεινά της βόρειας Ελλάδας από τα 300-600μ και πάνω κατά διαστήματα πυκνές. Πάμε τώρα στα δικά μας να δούμε τι μας περιμένει τις επόμενες ώρες.

Πιο αναλυτικά: από νωρίς το πρωί θα ξεκινήσουμε με άστατο καιρό στην Μαγνησία με  βροχοπτώσεις κατά τόπους έντονες και καταιγίδες με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων κυρίως στο νομό μας. Από το μεσημέρι και μετέπειτα τα φαινόμενα θα κοπάσουν και σιγά σιγά θα εξασθενήσουν σε όλη την Μαγνησία με την συννεφιά να παραμένει.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7°C έως 12°C. Οι άνεμοι θα είναι Ενισχυμένοι από νότιες διευθύνσεις στα 5 μποφόρ στην αρχή της ημέρας και προς το τέλος θα στραφούν οι άνεμοι σε δυτικές διευθύνσεις με εξασθένηση στα 3 Μποφόρ.

Δεν θα κρατήσει για πολύ όμως φίλες και φίλοι μιλάμε για μια αστραπιαία εμφάνιση μια κακοκαιρία εξπρές μικρής διάρκειας μεν αλλά επικίνδυνη δε καθώς θα δώσει ισχυρά φαινόμενα και θυελλώδεις ανέμους αυτό το μικρό χρονικό διάστημα. Θέλει προσοχή από απόψε τη νύχτα  κυρίως στην δυτική Ελλάδα όπου θα περιορίζονται τα πιο έντονα φαινόμενα. Προς το μεσημέρι τα φαινόμενα θα γίνονται  λιγότερα. Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι από την Κυριακή και μέχρι και λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα κυριαρχήσουν οι θερμές αέριες μάζες οπως σας έχω ενημερώσει που θα φέρουν την μυρωδιά της άνοιξης.. ναι καλά ακούσατε θα την δώσουν αυτή την αίσθηση κυρίως στην νότια Ελλάδα. Καλοκαιρία λοιπόν το επόμενο διάστημα που θα διανύσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα, για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσω.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *