Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Εξασθενεί το χαμηλό «Ωκεανίς». Άνοδο της θερμοκρασίας και βελτίωση του καιρού από βδομάδα. Πρόγνωση Μαγνησίας-Σποράδων 25/2/2019.

Εξασθενεί η Ωκεανίς αφήνοντας τελευταίες πινελιές από την Εύβοια και νοτιότερα  με χιονοπτώσεις και έντονες βροχοπτώσεις όπου θα εντοπίζονται  κυρίως στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά. Θέλει προσοχή διότι τις απογευματινές ώρες είχαμε επιδείνωση με έντονες βροχοπτώσεις όπου κατάφεραν να δημιουργήσουν πλημμυρικά φαινόμενα.

Για την Μαγνησία τώρα και τις Σποράδες λιγες βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις  θα μας απασχολήσουν χωρίς να δώσουν κάτι σημαντικό.



Πιο αναλυτικά: από τα ξημερώματα της Δευτέρας θα έχουμε ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και νιφαδοπτωση η αραιή χιονόπτωση στα πεδινά χωρίς χιονόστρωση. Το μεσημέρι τώρα θα υπάρξει ύφεση και εξασθένηση των φαινομένων με σταδιακή βελτίωση προς τις βραδινές ώρες. 


Θερμοκρασία-Άνεμοι: 

Πεδινά 0°C έως 4°C. ( 4bf ΒΔ)

Ημιορεινά: -3°C έως -1°C (4- 5bf Β)
Ορεινά: -8°C έως -5°C. (6bf Β)

Σποράδες: από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας θα απασχολούν τα νησιά του Αιγαίου ασθενείς βροχοπτώσεις έως μέτριας έντασης και σύντομα προς το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η συννεφιά θα παραμείνει έως και τις βραδινές ώρες που γρήγορα θα διαλυθεί και θα επικρατήσει ξαστεριά.



Θερμοκρασία-Άνεμοι:η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7°C έως 9°C. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί από βορειοανατολικες διευθύνσεις στα 7-8 μποφόρ.


Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και άνοδο της θερμοκρασίας από την Πέμπτη και μετέπειτα με τις πιο θερμότερες μάζες να εισβάλουν στον ελλαδικό μας χώρο με τις ψυχρές να αποχωρούν. Μέχρι και την Τετάρτη θα έχουμε πολλές εμφανίσεις αυξημένων νεφώσεων χωρίς φαινομενικά είδη. 



Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες και καλή εβδομάδα.


Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.





Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *