Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Παρασκευή 14/2/2020.

Χαίρεται φίλες και φίλοι κακοκαιρία εξπρές αναμένεται να μας επηρεάσει αύριο Παρασκευή με βροχοπτώσεις και κάποιες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά μας. Θα ακολουθήσει πτώση της θερμοκρασίας και σε σχέση με την σημερινή ημέρα που ήταν σε ανοιξιάτικα επίπεδα θα είναι πιο ψυχρή.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με αυξημένη νέφωση με μικρής πιθανότητας όποιων φαινομένων. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού με βροχές κατά τόπους έντονες και χιονοπτώσεις από τα 1500 και πάνω. Όσο θα βαδίζουμε προς το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά και η συννεφιά θα παραμείνει.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 6°C έως 14°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 2 μποφόρ από βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά για την παρασκευή, τώρα το Σαββατοκύριακο φαίνεται να κυλάει με καλές συνθήκες αυξημένες νεφώσεις με ηλιοφάνεια και θα υπάρξει άνοδο της θερμοκρασίας. Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *