Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

«Επιστροφή του ψύχους και του χιονιά στην Μαγνησία» πρόγνωση καιρού 23/2/19.

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία το ψύχος που σας είχα αναφέρει για τις 23 του μηνός τελικά  θα μας επισκεφθεί και μάλιστα θα είναι από τα πιο ισχυρά του φετινού χειμώνα που διανύουμε στην χώρα μας με πτωση του υδραργύρου έως και 10 βαθμούς κάτω,έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα δεχθούν κυριως τα παραθαλάσσια τμήματα αλλά και χιονοπτώσεις αρκετά πυκνές ακόμα και σε πεδινές περιοχές από την Θεσσαλία και νοτιότερα με εξαίρεση την Αττική όπου τα χιόνια θα εντοπίζονται απο τα 200μ και πάνω. Ίσως δει χιόνι και η Θεσσαλονίκη για λίγες ώρες αλλά δεν θα επηρεαστεί σημαντικά. Ισχυροί βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο που θα αγγίζουν τα 9 έως 10 μποφόρ. 

Για την Μαγνησία τώρα όπως όλα έδειξαν θα είμαστε μέσα από τις πιο ευνοημένες περιοχές της κακοκαιρίας με χιονοπτώσεις ως και τις πεδινές περιοχές. Από το απόγευμα του Σαββάτου πιο  συγκεκριμένα περιμένουμε πυκνές χιονοπτώσεις σε όλη την Μαγνησία και στα πεδινά τμήματα αυτής όπου φαίνεται να κρατάνε με αυτο το χαρακτήρα ως και το ξημέρωμα της Κυριακής. Από εκεί και μετέπειτα αν επαληθευτούν τα στοιχεία και αύριο τότε μιλάμε για συνεχή εμφάνιση του χιονιά έως και την Δευτέρα. Όσο αναφορά τώρα αν θα το στρώσει και πόσο δεν έχει φανεί ξεκάθαρη εικόνα σίγουρα θα έχουμε χιονόστρωση και φαίνεται να είναι και αξιόλογη, ειδικά στο Πήλιο  θα έχουμε προβλήματα στο οδικό δίκτυο μέχρι και στα ημιορεινα τμήματα.Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν την παρασκευή με πιο αναλυτικά λόγια και για το τι ύψος χιονιού  αναμένεται να μας δώσει η κακοκαιρία. Πήρατε μια εικόνα για την περιοχή μας τώρα αυτό που πρέπει να περιμένω ειναι αν τα αυριανά τρεξίματα του προγνωστικού μοντέλου συνεχισουν να έχουν την ίδια εμφάνιση και επιμονή. Είμαστε πολύ κοντά στο να κλειδώσουν τα στοιχεία του καιρού. 

 Αυτά προς το παρόν από εμένα καλό υπόλοιπο της ημέρας σε όλους και σε όλες.


Με εκτίμηση: Μάριος Τζανιδάκης.




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *