Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Κυριακή 6/10/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι, μετά από τις φθινοπωρινές συνθήκες που επικράτησαν στην Μαγνησία, ο καιρός τις τελευταίες ώρες έχει παρουσιάσει βελτίωση με λίγα σύννεφα και ηλιοφάνεια, όμως η θερμοκρασία κύλησε σε χαμηλά επίπεδα ιδίως νωρίς το πρωί η αίσθηση του ψύχους ήταν έντονη σήμερα λόγο υψηλής υγρασίας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό της Κυριακής, τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετέπειτα οι νεφώσεις θα εξασθενήσουν και θα επικρατεί αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14°C έως 23°C, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Βελτίωση του καιρού λοιπόν και την Κυριακή. Από βδομάδα νέες βροχές στην Μαγνησία με νέα πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων, σε ένα χρονικό διάστημα της ημέρας αναμένεται να είναι ισχυρά τα φαινόμενα, όμως θα μιλήσουμε και αύριο γι'αυτό το ζήτημα. Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες φίλες και φίλοι θα τα ξαναπούμε αύριο.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.


Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή στην χώρα μας από την βορειοδυτική Ευρώπη. Πρόγνωση Ελλάδας 5/10/2019.

Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Μετά από αυτή την ατμοσφαιρική διαταραχή στην χώρα μας έντονων καιρικών φαινομένων, αναμένεται ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό να μας απασχολήσει από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας από την βορειοδυτική Ευρώπη το οποίο φαίνεται να είναι ένα σκαλί παραπάνω ισχυρότερο σε σχέση με αυτό που μας επηρέασε. Μεγάλο κομμάτι της χώρας μας θα δέχεται σταδιακά ισχυρές καταιγίδες και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εκ νέου χαλαζοπτώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις εξής περιοχές: Θεσσαλία ( κυρίως η ανατολική και κεντρική), δυτική και κεντρική Μακεδονία, Πελοπόννησος , Ιόνιο πέλαγος, Ήπειρος. Στα προαναφερθέντα τμήματα της χώρας μας φαίνεται να πέφτει αρκετό νερό και ήδη υπάρχει κορεσμένο έδαφος από τις βροχοπτώσεις και καταιγίδες που μας επηρέασαν με αποτέλεσμα τα πλημμυρικά φαινόμενα να δημιουργηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης περιμένουμε νέα πτώση της θερμοκρασίας σε πιο ψυχρά επίπεδα ακόμα και τις μεσημβρινές ώρες της ημέρας σε πεδινές περιοχές κυρίως της βόρειας Ελλάδας. Ένα ελαφρύ πασπάλισμα είχαμε στην βουνοκορφή του Ολύμπου χθες 4/10/2019 και στην ερχόμενη κακοκαιρία αναμένεται να δεχθεί χιονοπτώσεις και μάλιστα φαίνονται αξιόλογες όπως και σε άλλα βουνά της βόρειας Ελλάδας. Όσο αναφορά τώρα για τους ανέμους, θα είναι ενισχυμένοι έως ισχυροί στα 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο απο βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά για την ερχόμενη κακοκαιρία φίλες και φίλοι ραντεβού το απόγευμα με ένα πρόγνωση για την αυριανή ημέρα, καλό υπόλοιπο ημέρας σε όλους και σε όλες.

Με εκτίμηση: Μάριος Τζανιδάκης. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *