Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Τοπικές μπόρες με γρήγορη βελτίωση. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 9/6/2021.

 Δεν κατάφερε να μας επηρεάσει το σύστημα, αφού επηρέασε με ισχυρές καταιγίδες την δυτική Θεσσαλία κινήθηκε προς την Φθιώτιδα δίνοντας καταιγίδες με έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και υψηλή ραγδαιοτητα φαινομένων. Η Μαγνησία έμεινε ανεπηρέαστη και ευτυχώς φίλες και φίλοι που το αποφύγαμε διότι κουβαλούσαν χαλάζι τα καταιγιδοφόρα νέφη με συνοδεία από ισχυρούς ανέμους.

Αύριο νέα κακοκαιρία θα πλήξει την χώρα μας με επιλεκτικές επιθέσεις κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα, από Θεσσαλία και νοτιότερα θα σημειωθούν ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα με αυξημένη πιθανότητα για χαλαζοπτώσεις, ένα πέρασμα από μπόρες θα τις έχει και η περιοχή μας με γρήγορη βελτίωση μέσα στην ημέρα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα κυλήσει η Τετάρτη:

Πιο αναλυτικά: Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με άστατο καιρό νεφοσκεπες θα αρχίσουν να προβάλουν από τα δυτικά και σιγά σιγά θα αναπτυχθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες, σύντομα όμως όπως προανέφερα θα υπάρξει γρήγορη βελτίωση προς τις μεσημβρινές ώρες με τον ήλιο να κάνει την εμφάνιση του.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18°C έως 26°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις στην αρχή της ημέρας με στροφή σε νότιες νοτιοανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά από εμένα νέες βροχές αναμένονται από την Παρασκευή θα υπάρξει μια παύση την Πέμπτη και ξανά προς την δόξα θα τραβήξει ο καιρός όπως και το Σαββατοκύριακο θα έχουμε τον χορό των καταιγίδων.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *