Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Τρίτη 17/9/2019.

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλες. Για αύριο Τρίτη θα έχουμε καλό καιρό με την θερμοκρασία να είναι σε πιο χαμηλά επίπεδα νωρίς το πρωί και τις βραδινές ώρες.

Πιο αναλυτικά: καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας θα επικρατεί αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα. Συνεχίζεται ακάθεκτη αυτή η εικόνα του καιρού χάρις την επίμονη εμφάνιση του καλοκαιριού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16°C έως 26°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα 4 μποφόρ απο βορειοανατολικές διευθύνσεις. 

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα εβδομάδα φαίνεται για την χώρα μας καθώς προς τα τέλη κάτι φαίνεται να μας απασχολεί από άποψη φαινομένων και θερμοκρασίας. Με βάση τα τωρινά στοιχεία την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται σημαντική πτώση του υδραργύρου στην χώρα μας με ατμοσφαιρικές διαταραχές με βροχοπτώσεις στην κεντρική, Δυτική και βόρεια Ελλάδα. Τα καλοριφέρ στην βόρεια Ελλάδα θα αρχίσουν να ανάβουν!!!!! 

Αυτά φίλες και φίλοι νεότερα θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *