Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Με βροχές και καταιγίδες ξεκινάει η εβδομάδα. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Δευτέρα 19/4/2021

 Χαίρεται φίλες και φίλοι, όπως έχετε ενημερωθεί, αναμένουμε σημαντική επιδείνωση του καιρού στην χώρα μας αύριο την Δευτέρα, για λίγες ώρες θα επηρεαστεί και η Μαγνησία με μπόρες και καταιγίδες και με την σκόνη να συνεχίσει να περιορίζεται.

Πιο αναλυτικά: Απο τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με άστατο καιρό πυκνή νέφωση θα επικρατεί με αυξημένες πιθανότητες να δώσει κάποια ασθενής λασποψιχάλα και και λασποβροχή. Προς το μεσημέρι θα έχουμε σταδιακή υποχώρηση της σκόνης και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και καταιγίδες και δεν αποκλείεται να είναι και με την μορφή χαλαζιού, απο το απόγευμα και μετέπειτα θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα και η νέφωση θα παρουσιάζει σιγά σιγά ανοίγματα.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12°C έως 20°C, οι άνεμοι θα πνέουν απο Ν ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς στην αρχή της ημέρας με ενίσχυση στα 4-5 μποφόρ και στροφή σε δυτικούς προς το μεσημέρι.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *