Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Νέα μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Παρασκευή 4/12/2020.


Βροχές και καταιγίδες περιμένουμε να μας απασχολήσουν την παρασκευή. Όπως έχετε ενημερωθεί νέο κύμα κακοκαιρίας θα μας επισκεφθεί από την Ιταλία και ήδη είναι σε εξέλιξη με καταιγιδοφορα νέφη να εντοπίζονται ανοικτά των Επτανήσων τα οποία ετοιμάζονται για σημαντική μεταβολή του καιρού τις επόμενες ώρες καθώς θα σημειωθούν βροχές και ισχυρές καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους.

Πάμε να δούμε στην Μαγνησία πως θα κυλήσει το 24ωρο της Παρασκευής από άποψη συνθηκών.

Πιο αναλυτικά: Από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας θα επικρατεί άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους και κατά διαστήματα έντονες. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το μεσημέρι όμως προς τις απογευματινές ώρες θα υπάρξει εξασθένηση των φαινομένων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7°C έως 13°C. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί στα 2-3 μποφόρ στην αρχή της ημέρας και στο τέλος θα έχουμε στροφή σε βοριάδες στα 2 μποφόρ.

Χθες μιλήσαμε για την τάση του καιρού των επόμενων ημερών και σας ανέφερα πως θα μπούμε μεσα σε μια τροχιά βροχοπτώσεων τουλάχιστον μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα και με τα σημερινά στοιχεία η χώρα μας δίνει υποψηφιότητα για νέο σημαντικό κύμα κακοκαιρίας από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας βάζοντας αρκετές περιοχές στο κόκκινο ❗⚠️. Ο ψυχρός χείμαρρος σιγά σιγά θα εντοπίζεται στην Ιταλία από την Γροιλανδία, όπως σας έχω πει θα είναι η αιτία που θα δεχόμαστε συνεχώς βαρομετρικά συστήματα καθώς  όσο παραμείνει θα καταφέρει να δημιουργεί συστήματα και μάλιστα ισχυρά.

Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι θα επανέλθω σύντομα να σας  ενημερώσω για το ερχόμενο κύμα κακοκαιρίας να δούμε αν και η Μαγνησία καταφέρει να δεχθεί σημαντικά και αξιόλογα φαινόμενα.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *