Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Τρίτη 10/9/2019.

καλησπέρα και καλή δημιουργική εβδομάδα εύχομαι σε όλους και σε όλες. Αύριο Τρίτη περιμένουμε καλό καιρό με αρκετή ηλιοφάνεια.

Πιο αναλυτικά: το πρωί θα ξεκινήσουμε με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις. Το μεσημέρι θα δεν θα αλλάξει η εικόνα του καιρού θα παραμείνει κυρίαρχος ο ήλιος με λίγα σύννεφα. Το βράδυ θα επικρατεί ξαστεριά.

Θερμοκρασία-Ανεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 24°C έως 28°C. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα 3 μποφόρ.

Αυτά για την αυριανή ημέρα. Πάμε λίγο να μιλήσουμε για κάτι ενδιαφέρον που εμφανίστηκε στις 16 του μηνός, αναμένεται σημαντική πτώση στην περιοχή μας το προαναφερθέν διάστημα και η αιτία είναι ο αντικυκλώνας που πάει να δημιουργηθεί στην δυτική Ευρώπη με αποτέλεσμα  οι θερμότερες αέριες μάζες να ανοίγουν τις πύλες του ελλαδικού μας χώρου και να υποδεχόμαστε τις ψυχρές μάζες. Περισσότερα νέα θα ακολουθήσουν και μέσα στις επόμενες ημέρες καλό απόγευμα σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *