Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Τρίτη 19/11/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι καλός καιρός επικρατεί στην Μαγνησία με μικρές αστάθειες νεφώσεων που δεν κατάφεραν να δώσουν κάποια ασθενής βροχόπτωση. Τώρα γι' αύριο ο καιρός θα είναι άστατος με ασθενείς βροχοπτώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά: συννεφιασμένη θα ξεκινήσει η τρίτη από τις πρωινές ώρες και υπάρχει πιθανότητα να έχουμε ένα ψιλόβροχο η και ασθενής βροχόπτωση στο νομό μας. Όσο θα βαδίζουμε προς τις μεσημβρινές ώρες θα υπάρξουν τοπικά ανοίγματα ήλιου που γρήγορα θα κλείσουν και το απόγευμα δεν αποκλείεται να σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις και τοπικές μπόρες.


Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 12°C έως 16°C. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς από νοτιοδυτικές διευθύνσεις.


Αυτά ήταν τα νέα του καιρού για την τρίτη, την Τετάρτη αναμένεται να μας απασχολήσει ένα κύμα κακοκαιρίας από την δυτική Ευρώπη που θα δίνει μέσα στο 24ωρο της ημέρας σταδιακά βροχοπτωσεις τοπικά έντονες και τοπικές καταιγίδες. Δεν φαίνεται όμως να δίνει κάτι το σημαντικό από άποψη υετού το περισσότερο νερό θα το "αδειάσει" στην δυτική Ελλάδα. Αύριο πάλι κυρίες και κύριοι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.


Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *