Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023...

 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

  • Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, η θερμοκρασία για το καλοκαίρι στο σύνολό του παραμένει πιθανό να είναι πάνω από τον μέσο όρο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η εμπιστοσύνη των προβλέψεων είναι υψηλότερη στις κεντρικές και δυτικές περιοχές.
  • Οι βροχοπτώσεις για το σύνολο της εποχής προβλέπεται ότι είναι πιο πιθανό να είναι πάνω από το μέσο όρο για την εποχή του έτους πάνω από τη νότια Ευρώπη και κάτω από το μέσο όρο στα βόρεια τμήματα της ηπείρου.
  • Οι ωκεάνιες και, σε κάποιο βαθμό, ατμοσφαιρικές συνθήκες στον ισημερινό Ειρηνικό έχουν πλέον φτάσει στα επίπεδα του Ελ Νίνιο. Προβλέπεται πολύ μεγάλη πιθανότητα αυτές οι συνθήκες να ενισχυθούν τους επόμενους μήνες. Η συμφωνία μεταξύ των μοντέλων σχετικά με το εύρος του γεγονότος είναι λιγότερο ισχυρή, με ένα μέτριο έως ισχυρό πλάτος να είναι το αποτέλεσμα που προβλέπεται ως το πιο πιθανό. 


                                                             

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *