Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Δευτέρα 4/11/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται αύριο στην Μαγνησία με βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες τίποτα όμως το σημαντικό. Ένα βαρομετρικό χαμηλό δημιουργήθηκε ανοικτά της δυτικής Ιταλίας και κατευθύνεται προς την χώρα μας, ήδη μπόρες και Καταιγίδες επηρεάζουν το Ιόνιο και την δυτική Ελλάδα και τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα θα σημειώνονται με πιο έντονο χαρακτήρα. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα κυλήσει το 24 Ώρο της Δευτέρας.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με αρκετή συννεφιά και μικρές εμφανίσεις ήλιου, ίσως πέσουν μερικές ψιχάλες. Αργά το μεσημέρι θα αρχίσουν μας μας επηρεάζουν μπόρες και βροχοπτώσεις σύντομης διάρκειας και δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί τοπική καταιγίδα στο νομό μας. Όσο θα βαδίζουμε προς τις βραδινές ώρες η συννεφιά θα εξασθενήσει και θα επικρατεί αίθριος καιρός. Τίποτα όμως το σημαντικό από άποψη φαινομένων όπως αναφέρω παραπάνω διότι θα κινηθεί γρήγορα ανατολικά και έτσι κουρασμένο που θα είναι το σύστημα θα καταφέρει να δώσει βροχοπτωσεις στο ανατολικό Αιγαίο και θα εξασθενήσει σταδιακά.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13°C έως 19°C. Ενισχυμένοι νοτιάδες θα πνέουν αύριο στα 4 μποφόρ.

Αυτά για την Δευτέρα, τώρα επικρατεί ένας ψύθιρος στα προγνωστικά μοντέλα για νέα μεταβολή του καιρού στις 7-8 του μηνός από την δυτική Ευρώπη και φαίνεται εκ νέου πτώση της θερμοκρασίας όχι όμως σημαντική. Είναι νωρίς βέβαια ακόμη θα το παρακολουθήσω μέσα στις επόμενες ημέρες και θα βγεί ενημέρωση. Αυτά Προς το παρόν καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *