Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Έρχεται ο λευκός επισκέπτης και στον Βόλο. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 28/12/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι και χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες. Με καλό καιρό πέρασε η μέρα των Χριστουγέννων ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις με το κρύο να είναι έντονο στην ατμόσφαιρα. Τώρα πάμε να δούμε και να μιλήσουμε αναλυτικά για την ερχόμενη κακοκαιρία που αναμένεται να μας απασχολήσει ονόματι Ζηνοβία το ερχόμενο τριήμερο. Αρχικά θα πούμε πως θα φέρει χειμωνιάτικες συνθήκες με χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές κατά διαστήματα πυκνές. Την μεγαλύτερη πιθανότητα υποψηφιότητας για χιονοπτώσεις της πεδινής Μαγνησίας παρουσιάζουν οι εξής περιοχές ( Βόλος, Αγχίαλος, αλμυρός). Πάμε να δούμε και αναλυτικά αρχικά πως θα κυλήσει το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά: το Σάββατο θα ξεκινήσουμε με καλό και αίθριο καιρό ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Προς το μεσημέρι και το απόγευμα και κυρίως το βράδυ θα αρχίσει να συννεφιάζει σε όλη την Μαγνησία και δεν αποκλείεται να σημειωθούν βροχοπτωσεις ασθενείς κατά βάση στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά από τα 500μ και πάνω.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2°C έως 6°C. Παγεροί - ισχυροί βοριάδες θα πνέουν στα 4-6 μποφόρ.

Τώρα το κερασάκι στην τούρτα φίλες και φίλοι μέρες τώρα σας έχω αναφέρει για χειμώνα μετά τα Χριστούγεννα και με συνοδευτικό τον λευκό επισκέπτη, δεν ήταν φάρσα σίγουρα καθώς την ερχόμενη Κυριακή και πιο συγκεκριμένα τη νύχτα θα έχουμε χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές κυρίως στην πόλη του Βόλου έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας. Θα υπάρξει χιονόστρωση αλλά θα είναι ελάχιστη και όχι σημαντική καθώς τα φαινόμενα δεν θα κρατήσουν για πολύ. Όσο αναφορά τώρα για το Πήλιο το νομό μας θα έχουμε πυκνές χιονοπτώσεις το βράδυ της Κυριακής έως και τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας. Όσοι έχετε κανονίσει να πάτε οδικώς προς σε αυτή την κατεύθυνση να έχετε μαζί αντιολισθητικές αλυσίδες οπωσδήποτε.

Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν και αύριο να δούμε λίγο και τα εκατοστά - ύψη χιονόστρωσης αναλυτικά.

Αυτά από εμένα καλό βράδυ σε όλους και σε όλες ραντεβού αύριο.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *