Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Τετάρτη 4/12/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι το επόμενο 24ωρο θα επικρατεί άστατος και χειμωνιάτικος καιρός με βροχές και Καταιγίδες αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις στο Πήλιο σε υψηλό υψόμετρο βεβαίως.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την όλη εξέλιξη για αύριο Τετάρτη.


Πιο αναλυτικά: από απόψε τις βραδινές ώρες θα έχουμε έναρξη των φαινομένων με βροχοπτώσεις κατά τόπους έντονες στα πεδινά  και χιονοπτώσεις από τα 1340μ και πάνω στα ορεινά μας. Εν συνεχεία προς τις πρωινές ώρες θα συνεχίσουν να περιορίζονται τα φαινόμενα  με εντάσεις κυρίως στην δυτική Μαγνησία και στο ανατολικό Πήλιο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα έχουμε από τα 1300μ και πάνω. Προς το μεσημέρι τώρα τα φαινόμενα στις πεδινές περιοχές θα ελαττωθούν σταδιακά. Στην ορεινή Μαγνησία όμως φίλες και φίλοι θα έχουμε χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές από τα 1200μ και πάνω και θα συνεχίσουν να επηρεάζουν ως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης με χιονόστρωση. Από Πορταριά και πάνω θα έχουμε εναλλαγές χιονόνερου - βροχής.


Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε χειμερινά επίπεδα με μονοψήφιες θερμοκρασιακές τιμές ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Το πρωί η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 6°C και προς το μεσημέρι ανέβει στους 9°C  εκείνη την ώρα το ψύχος θα δώσει έντονη αίσθηση κρύου στην ατμόσφαιρα ντυθείτε ζεστά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 3 μποφόρ από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις.


Αυτά από εμένα αύριο πάλι φίλες και φίλοι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.


Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *