Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Τρίτη 8/10/2019.


Χαίρεται φίλες και φίλοι και καλή δημιουργική εβδομάδα. Λίγες βροχές είχαμε τις τελευταίες ώρες με την θερμοκρασία να μην μπορεί να ξεπεράσει τους 17°C λόγο ψυχρών αερίων μαζών και υψηλής υγρασίας. Το βαρομετρικό χαμηλό άργησε να μας επηρεάσει και τα προγνωστικά μοντέλα έπεσαν έξω στα ωράρια που θα μας επηρέαζε. Τελικά δεν θα μας αφήσει έτσι δυστυχώς θα μας κάνει την επίσκεψη του προς τις βραδινές ώρες και θα δώσει βροχοπτώσεις κατά διαστήματα ισχυρές σε όλη την Μαγνησία, στα ορεινά μας Όθρυς και Πήλιο αναμένεται να πέσει αρκετό νερό και θα δημιουργήσουν πλημμυρικά φαινόμενα ⚠️.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες θα έχουμε έντονες βροχοπτώσεις με τοπικής εμφάνισης καταιγίδων. Τις μεσημβρινές ώρες και τις απογευματινές τα φαινόμενα στα πεδινά θα δείξουν ήπια εμφάνιση και σιγά θα εξασθενήσουν. Στα ορεινά μας όμως θα συνεχίσουν να περιορίζονται κατά τόπους έντονες  βροχοπτώσεις. Όσο θα βαδίζουμε προς το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και η συννεφιά μέσα στην νύχτα θα διαλυθεί.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14°C έως 19°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι βόρειοι βορειοανατολικοί στα 4-5 μποφόρ. Στα ορεινά μας θα πνέουν ισχυροί βοριάδες στα 6-7 μποφόρ.
Αυτά για την τρίτη, τώρα από την Τετάρτη και μετέπειτα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση μακροπρόθεσμης διάρκειας με την θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική άνοδο με αυτήν που επικρατεί. Η αιτία είναι ένας αντικυκλώνας που θα μας απασχολήσει ( ένα τοίχος θερμών αερίων μαζών με υψηλές ατμοσφαιρικές πιέσεις.
Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι δώστε προσοχή τις επόμενες ώρες το χαμηλό είναι καθ'οδόν καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.
Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *