Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Τρίτη 26/5/2020.

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Τρίτη 26 Μαϊου.

Χαίρεται φίλες και φίλοι και πάλι μαζί σας με φρέσκα νέα του καιρού. Όπως σας ενημερωσα μέρες πρίν αναμένεται να μπούμε σε μια τροχιά βροχοπτώσεων μια παρέλαση συστημάτων μέχρι και τις 1 Ιούνη. Το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αλλά και οι μπόρες και οι τοπικά έντονες βροχοπτώσεις που θα μας απασχολούν μέσα στην διάρκεια του 24ωρου των ημερών. Φθινοπωρινό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σκηνικό του καιρού των επόμενων ημερών καθώς η θερμοκρασία δύσκολα θα ξεπερνάει τους 18°C με 23°C.

Αρχικά ας ξεκινήσουμε με την αυριανή ημέρα την τρίτη όπου προβλέπεται άστατος καιρός με βροχοπτώσεις κατά τόπους έντονες και πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι αίθριος με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετέπειτα θα έχουμε συννεφιά με αυξημένη πιθανότητα να έχουμε ένα πέρασμα από τοπικές μπόρες. Προς τις απογευματινές αργά ώρες θα σημειώνονται βροχοπτώσεις τοπικά έντονες κυρίως στο νομό μας.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 14°C έως 20°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στην αρχή της ημέρας με μικρή ενίσχυση στα 4 μποφόρ. Προς το τέλος θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτιοδυτικές διευθύνσεις.

Αυτά από εμένα αύριο πάλι φίλες και φίλοι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *