Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Κακοκαιρία αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Μαγνησία και τις Σποράδες. Πρόγνωση καιρού 23-24/5/2019.

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να μας απασχολήσει από αύριο τη νύχτα στην Μαγνησία και τις Σποράδες.

Πιο αναλυτικά: αύριο Πέμπτη στην Μαγνησία  περιμένουμε αίθριο καιρό από τις πρωινές ώρες ως και τις μεσημβρινές με λίγες νεφώσεις.  Το απόγευμα θα αρχίσει να συννεφιάζει και σιγά σιγά προς το βράδυ θα έχουμε βροχοπτώσεις με μεγάλη πιθανότητα να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Εν συνεχεία την παρασκευή θα συνεχίσει ο καιρός να είναι άστατος με βροχές σταδιακά ως και το μεσημέρι. Το απόγευμα η συννεφιά θα εξασθενήσει και ο ήλιος θα κάνει την εμφάνιση του.

Θερμοκρασία: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18°C έως 25°C.

 Άνεμοι: οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Σποράδες: για τα  νησιά του Αιγαίου αύριο Πέμπτη περιμένουμε ηλιοφάνεια όλη την ημέρα με αραιές νεφώσεις και το βράδυ αναμένεται επιδείνωση του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες. Την Παρασκευή θα συνεχιστεί αυτό το κομμάτι με λίγα φαινόμενα όμως διότι το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση με ηλιοφάνεια.

Θερμοκρασία: η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 19°C έως 23°C.

Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 2-3 μποφόρ με δυτικές - βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Αυτά φιλες και φίλοι θα τα ξαναπούμε αύριο καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *