Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Δευτέρα 14/10/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι καλός ανοιξιάτικος καιρός επικρατεί στην Μαγνησία σήμερα με τον υδράργυρο να μην σημειώνει σημαντική άνοδο. Τις επόμενες ημέρες σταδιακά ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο και θα καταφέρει να αγγίξει τους 26 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Δευτέρα ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες και ηλιοφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12°C έως 23°C. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί στα 2 μποφόρ από βορειοδυτικές - ανατολικές διευθύνσεις.

Τίποτα το σημαντικό δεν αναφέρεται στα δελτία καιρού φίλες και φίλοι καθώς όπως σας έχω ενημερώσει μέρες πριν, θα έχουν το πάνω χέρι οι θερμές αέριες μάζες όπου θα εμποδίζουν οτιδήποτε σκεφτεί να μας απασχολήσει. Θα βλέπουμε τις θερμοκρασιακές τιμές πως θα κυλάνε κυρίως τις μεσημβρινές ώρες, τις πρωινές και βραδινές ώρες θα έχει μια σχετική ψύχρα στην ατμόσφαιρα. Οι συνθήκες θα παραμείνουν σε ανοιξιάτικα επίπεδα.

Αυτά από εμένα καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *