Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Τρίτη 21/4/2020.

Χαίρεται φίλες και φίλοι και καλή εβδομάδα, αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες με τον χειμώνα να μην το βάζει κάτω. Άστατος καιρός θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στην Μαγνησία με τα κύρια χαρακτηριστικά οι κατά διαστήματα έντονες βροχές  οι χιονοπτώσεις στα ορεινά μας και η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις συνθήκες της αυριανής ημέρας.


Πιο αναλυτικά: από απόψε τη νύχτα θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού με ασθενείς βροχοπτωσεις. Προς τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να περιορίζονται και θα ενταθούν κατά διαστήματα και κατά τόπους, δεν αποκλείεται να σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι και μετέπειτα θα υπάρξει ύφεση των φαινομένων και σταδιακά θα εξασθενήσουν σταδιακά μέχρι αργά το απόγευμα.  ασθενείς Χιονοπτώσεις αναμένονται να πέσουν στα ορεινά μας από τα 1300μ και πάνω αργά τη νύχτα.


Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί από 8°C έως 12°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα 4-5 μποφόρ από βορειοανατολικές διευθύνσεις.


Αυτά από εμένα αύριο πάλι φίλες και φίλοι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.


Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *