Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Κακοκαιρία αναμένεται να μας επηρεάσει απο την Ιταλία προς τα τέλη της εβδομάδας. Εκτίμηση καιρού 20/5/2019.

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι και καλή εβδομάδα.


Σήμερα είχαμε θερμή εισβολή με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 30 και τοπικά 32 βαθμους σε κάποιες περιοχές της χώρας μας, Λόγο μεταφορά αφρικάνικης σκόνης όμως μαζί με την συννεφιά δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει τους 28 με 32 βαθμούς.
Τώρα πολλοί με ρωτάτε τι καιρός θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, έκανα μια ανάλυση στα προγνωστικά μοντέλα και είδα πως προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχουμε νέα διαταραχή στην δυτική ευρώπη με ακόμη έναν αντικυκλώνα να εμφανίζεται.
Χάρις αυτήν την κίνηση των μαζών θα δημιουργηθεί ένα βαρομετρικό χαμηλό στην ιταλία οπου θα δείνει σταδιακά έντονες βροχοπτώσεις, η κίνηση του δείχνει να είναι προς την χώρα μας και φαίνονται αρκετά ύψη βροχής σε αρκετές περιοχές της χώρα μας κυρίως της δυτικής, της κεντρικής και βόρειας ελλάδας. μαζί με τα φαινομενικά είδη θα ακολουθήσει και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Αυτά για την επερχόμενη κακοκαιρία, την τετάρτη θα ανέβει πρόγνωση για την μαγνησία και τις σποράδες. καλό υπόλοιπο της ημέρας σε ολους και σε ολες.

Με εκτίμηση : Μάριος Τζανιδάκης


Στον παραπάνω χάρτη παρατηρούμε τον αντικυκλώνα με το γράμμα (Ω) στην δυτική Ευρώπη και το Βαρομετρικό χαμηλό με το γράμμα (Χ) στην Ιταλία.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *