Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Πρόγνωση Μαγνησίας - Σποράδων 4/10/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι φθινοπώριασε για τα καλά ο καιρός και σήμερα μας χάρισε βροχές και δροσερή ατμόσφαιρα. Αύριο όμως αναμένεται να μας απασχολήσει ένα πιο ενδιαφέρον και έντονο κομμάτι κακοκαιρίας.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες της ημέρας θα έχουμε συννεφιά με μικρά ανοίγματα ηλιοφάνειας και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί ασθενής βροχόπτωση. Το μεσημέρι τώρα θα αρχίσουν να μας επηρεάζουν έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες με συνοδεία ηλεκτρικών εκκενώσεων κυρίως στο νομό μας. Θέλει λίγο προσοχή εκείνες τις ώρες και προς θεού φίλοι μου αγρότες να μην βρίσκεστε σε χωράφια υπάρχει κίνδυνος να πέσει κεραυνός και όταν δεν υπάρχει κάτι ψηλότερο από εμάς δυστυχώς είμαστε ο μοναδικός στόχος, θέλει πολύ προσοχή σε τέτοιες καταστάσεις. Προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να περιορίζονται όμως με πιο ήπια εμφάνιση. Το βράδυ θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση του καιρού με εξασθένηση των φαινομένων.

Θερμοκρασία-Ανέμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14°C έως 20-22°C. Φθινοπωρινές θερμοκρασιακές τιμές σε σχέση με αυτές που διανύσαμε. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα 4 μποφόρ από βοριάδες στα πεδινά και στο νομό μας θα έχουμε ισχυρούς βοριάδες  στα 5-6 μποφόρ.

Για τις Σποράδες: στα νησιά του Αιγαίου περιμένουμε άστατο καιρό με βροχοπτώσεις-καταιγίδες αρκετά έντονες μέσα στην ημέρα και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες θα επικρατεί μια αραιή νέφωση με μικρή πιθανότητα να υπάρξει ένα ψιλόβροχο. Προς τις μεσημβρινές ώρες περιμένουμε καταιγίδες κατά διαστήματα και έντονες όπου δεν αποκλείεται να έχουμε και συνοδεία ηλεκτρικών εκκενώσεων η αστραπόβροντων. Όσο θα βαδίζουμε προς το βράδυ τα φαινόμενα θα γίνονται λιγότερα και σταδιακά θα εξασθενούν μέχρι τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18°C έως 23°C. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί προς τις απογευματινές ώρες  στα 6 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Αυτά για την παρασκευή. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα επικρατεί αίθριος καιρός με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος θα συνεχίσει να είναι σε φθινοπωρινά επίπεδα. Όσο αναφορά για την εξέλιξη του καιρού  της νέας ερχόμενης εβδομάδας, φαίνεται να μας απασχολεί ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό όπου δείχνει να είναι πιο έντονο και πιο ισχυρό με την ατμόσφαιρα να παραμένει  ψυχρή και φθινοπωρινή, θα το παρακολουθήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα βγεί ενημέρωση. Αυτά από εμένα κυρίες και κύριοι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας στη Μαγνησία μέσα από το Ράδιο Βέρα. 10/3/2019


Ο καιρός από τον προγνώστη μας Μάριο Τζανιδάκη που πραγματοποιήθηκε σημερα στις 9:40  για 2η φορά στο Ράδιο Βέρα. Πατήστε το play  για να ακούσετε την πρόγνωση  από την πρωίνη εκπομπή του ραδιοφώνου.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *