Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Βροχές και καταιγίδες ξανά έρχονται στο κατώφλι μας. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 15/5/2021

 Χαίρετε φίλες και φίλοι, άστατος θα καταστεί ο καιρός αύριο στην Μαγνησία και επιτέλους θα λέγαμε θα ποτιστεί το ξεραμένος έδαφος που τις τελευταίες ημέρες επικρατεί ανομβρία με καλοκαιρινές συνθήκες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την όλη εξέλιξη για αύριο Σάββατο:

Πιο αναλυτικά: Απο τις πρωινές ώρες θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις με λίγες εμφανίσεις ηλιοφάνειας. Τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχές και τοιπικές καταιγίδες που πιθανόν να συνοδευτούν απο χαλαζοπτώσεις, αυτή η περίπτωση αφορά κυρίως τα ορεινά και ημιορεινά μας τμήματα. Προς τις βραδινές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά και σιγά σιγά την νύχτα η νέφωση θα διαλυθεί.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα κυμανθεί απο 13°C έως 18°C, οι άνεμοι θα είναι Β ΒΑ ασθενείς καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *