Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 19/11/2020. Πρώτες χιονοπτώσεις για φέτος στα ορεινά μας.

 Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού στην Μαγνησία με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Από τις πρωινές ώρες της ημέρας σημειώνονται βροχοπτώσεις τοπικά έντονες κυρίως στην πόλη του Βόλου. 

Τώρα πάμε να δούμε την Πέμπτη αναλυτικά τι συνθήκες θα επικρατήσουν.

Πιο αναλυτικά: Από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας θα έχουμε άστατο καιρό με βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες, τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να εντοπίζονται μέχρι και τις μεσημβρινές αργά ώρες. Από το απόγευμα και μετέπειτα θα έχουμε σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων σε όλη την Μαγνησία. Χιονοπτώσεις θα πέσουν από τα 1500μ και πάνω στο Πήλιο και στον Όθρυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί από 6°C έως 12°C, σε πιο χειμερινά επίπεδα θα έλεγα οι θερμοκρασιακές τιμές της αυριανής ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα 3-4 μποφόρ.

Πρώτο χιόνι για φέτος και στον νομό μας φίλες και φίλοι καλή αρχή να έχουμε και καλή σεζόν στο χιονοδρομικό μας. Βελτίωση του καιρού θα έχουμε την παρασκευή με ηλιοφάνεια και αυξημένες νεφώσεις, όμως το Σάββατο θα επανέλθει ξανά ο άστατος καιρός. Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι αύριο πάλι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *