Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας-Σποράδων Παρασκευή 20/9/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι σήμερα ο ήλιο ήταν κυρίαρχος στην Μαγνησία με λίγα σύννεφα. Από δω και στο εξής τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα καθώς αναμένεται μεταβολή του καιρού τις επόμενες ώρες  με βροχοπτώσεις όπου δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από ηλεκτρικές εκκενώσεις - αστραπόβροντα. Επίσης ο υδράργυρος θα σημειώσει σημαντική πτώση η οποία θα γίνει αισθητή αργά το απόγευμα.Τώρα πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό της Παρασκευής ο οποίος φαίνεται πως θα είναι πιο ορεξάτος με περισσότερα φαινόμενα για την περιοχή μας.

Αναλυτικά: τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας περιμένουμε Καταιγίδες με αρκετές εντάσεις ανά διαστήματα και υπάρχει πιθανότητα για έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα συνεχιστούν τα φαινόμενα σε πιο μέτρια κατάσταση όμως με ασθενείς βροχοπτώσεις. Σιγά σιγά προς τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν. Η θερμοκρασία είναι σε χαμηλά επίπεδα φθινοπωρινά και θα κυμανθεί από 15°C έως 20°C. Ενισχυμένοι βοριάδες θα πνέουν όλη την ημέρα στα 4 μποφόρ και θα καταφέρουν να δώσουν έντονη αίσθηση ψύχους.

Αυτά για την Μαγνησία όσο αναφορά τώρα τις Σποράδες θα έχουμε βροχές και καταιγίδες αργά των πρωινών ωρών. Από το μεσημέρι και μετέπειτα τα φαινόμενα θα γίνονται όλο ένα και λιγότερα με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16°C έως έως 19°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις στα 4-5 μποφόρ.

Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης


  

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *