Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

«Νεότερα για την επερχόμενη κακοκαιρία» 23/2/19.

Νέο τρέξιμο του προγνωστικού μοντέλου πριν λίγα λεπτά ότι σας έχω πει ισχύει ο χιονιάς θα μας επισκεφθεί και κάποια στοιχεία μας δίνουν χιονοστωσιμο σε γνωστές επιφάνειες και κάποια με πιθανότητες και στο έδαφος. Όλα είναι πιθανά να συμβούν φίλες και φίλοι παίζουμε με τις θερμοκρασίες και την στροφή των ανέμων. Σύμφωνα με τα τωρινά στοιχεία οι χιονοπτώσεις στα πεδινά της Μαγνησίας θα ξεκινήσουν το βράδυ του Σαββάτου με ανά διαστήματα να είναι και πυκνές,η διάρκεια των φαινομένων φαίνεται να είναι μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής. Στο νομό μας από το πρωί θα ξεκινήσει να χιονίζει ασθενώς και από το μεσημέρι θα ειναι εντονες με πιο πυκνές τις βραδινές ώρες. Η  χιονόστρωση στα πεδινά θα είναι στα 5-10εκ και στα ορεινά, ημιορεινά 30-40εκ περίπου. Για περαιτέρω εξελίξεις θα επανέλθω αύριο να σας ενημερώσω αναλυτικά με το θέμα της επερχόμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να μας επηρεάσει.

Για αύριο Παρασκευή ο καιρός στην Μαγνησία θα κυλήσει με αυξημένες νεφώσεις και ηλιοφάνεια όπου προς το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να βρέξει ασθενώς. 

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Με εκτίμηση: Μάριος Τζανιδάκης.









Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *