Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 12/1/2020.

Χαίρεται φίλες και φίλοι αυξημένες νεφώσεις είχαμε σήμερα Σάββατο στην Μαγνησία με τοπικές εμφανίσεις ηλιοφάνειας. Προς τις βραδινές ώρες δεν αποκλείεται να έχουμε ένα ψιλόβροχο η και ασθενείς βροχοπτώσεις σύντομης διάρκειας. Γι' αύριο Κυριακή αναμένεται να είναι άστατος ο καιρός με νεφοσκεπές που θα καταφέρνουν να δίνουν βροχοπτωσεις και χιονοπτώσεις στα ορεινά μας κατά την διάρκεια της ημέρας.

Πιο αναλυτικά: το πρωί θα ξεκινήσουμε με συννεφιά και αυξημένη πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις στα πεδινά και ημιορεινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά  από τα 1000μ και πάνω. Από το μεσημέρι και μετέπειτα ο καιρός θα παραμείνει στο ίδιο μοτίβο.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 2°C έως 7°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα 2-3 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Αυτά ήταν τα νέα του καιρού για την Κυριακή καλό βράδυ σε όλους και σε όλες και καλή συνέχεια σε ότι κάνετε.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *