Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Με ασταθή καιρό θα πούμε καλή εβδομάδα. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 7/6/2021

 Χαίρεται φίλες και φίλοι μια νέα εβδομάδα ξεκινάει από αύριο η οποία καιρικά θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Όπως έχετε ενημερωθεί αναμένεται να μας επηρεάσει ένας στόλος από κακοκαιρίες από την δυτική Ευρώπη με πολύ εμμονή και ασταμάτητες επιθέσεις μέχρι και τις 15-16 του μηνός τουλάχιστον σύμφωνα και με τα σημερινά μας στοιχεία.


Πάμε να δούμε αρχικά πως θα κυλήσει ο καιρός αύριο Δευτέρα στην Μαγνησία.

Πιο αναλυτικά: Τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, όσο θα βαδίζουμε προς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σιγά σιγά θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 18°C έως 26°C. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς στην αρχή της ημέρας με στροφή σε νοτιάδες προς το τέλος.

Αυτα απο εμένα ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο καθώς οι βροχές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες όπως προείπα αλλά και ο υδράργυρος θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *