Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Έρχεται ο «Αντίνοος» και θα χτυπήσει τις επόμενες ωρες στην μαγνησία. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 16/7/2019.

Χαίρετε φίλες και φίλοι, νέα ατμοσφαιρική αναταραχή αναμένεται τις επόμενες ώρες με καταιγίδες σε όλη την Μαγνησία με έντονο χαρακτήρα κυρίως στον νομό μας.
Πιο αναλυτικά: αργά απόψε τη νύχτα θα ξεκινήσουν να μας επηρεάζουν καταιγίδες με ηλεκτρικές εκκενώσεις σταδιακά. Όσο θα βαδίζουμε στις πρωινές ώρες της Τρίτης τα φαινόμενα θα αρχίσουν να έχουν πιο ήπια εμφάνιση και σιγά σιγά θα σταματήσουν, όχι στο νομό μας όπου εκεί θα επιμένουν κάποιες τοπικές μπόρες η και ασθενείς βροχοπτώσεις. Προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχουμε συνέχεια των φαινομένων όμως εκείνες τις ώρες θα περιορίζονται έντονες βροχοπτώσεις στην δυτική Μαγνησία. Στο υπόλοιπο κομμάτι βροχοπτώσεις τοπικά έντονες. Σιγά σιγά προς το βράδυ θα κοπάσουν τα φαινόμενα. Τις νυχτερινές ώρες ο «Αντίνοος» θα ξανά κάνει εμφάνιση στην Μαγνησία δίνοντας νέο γύρο από καταιγίδες, αλλά γι'αυτό θα μιλήσουμε αύριο μήπως υπάρχουν πιθανότητες να αποφύγουμε την βραδινή επίσκεψη του.

Θερμοκρασία- Άνεμοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και πραγματικά θα θυμίζει φθινόπωρο, το πρωί ο υδράργυρος θα δείξει 23°C και το μεσημέρι θα ανέβει στους 25°C. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα 5-6 μποφόρ τις πρωινές ώρες από ανατολικές διευθύνσεις και προς το μεσημέρι θα εξασθενήσουν στα 3 μποφόρ από βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Ο Αντίνοος θα εξασθενήσει τις πρωινές ώρες της Τετάρτης μέχρι εκείνη την ώρα όμως θέλει πολύ προσοχή στις κινήσεις σας διότι θα επικρατεί πολύ έντονος καιρός κυρίως στην νότια χώρα. Αυτά από εμένα καλοκαιρινή διάθεση ξανάρχεται την ερχόμενη Παρασκευή με σημαντική άνοδο του υδραργύρου.


Με εκτίμηση: Μάριος Τζανιδάκης.

Νέα επίσκεψη στην χώρα μας ο «Αντίνοος» με άγριες διαθέσεις. πρόγνωση καιρού 15/7/2019.

Καλημέρα σε όλους και σε όλες, αυτός ο μήνας θέλει να παίξει με την εποχή που επικρατεί καθώς μετά τον καύσωνα που μας πέρασε δεν έχει ησυχάσει το κλίμα και η συνεχώς δημιουργούνται Βαρομετρικά χαμηλά τα οποία δεν αστειεύονται καθόλου στον χαρακτήρα τους και στην εμφάνιση τους. Μην αναζητάτε λοιπόν τόσο έντονη ζέστη Γιατί η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου θετική και ευνοϊκή προς τις παραλίες και τις εξόδους. Λοιπόν μετά από ένα πέρασμα έντονων καιρικών φαινόμενων στην χώρα μας αναμένεται ένα νέο κύμα κακοκαιρίας να εισέρχεται στην χώρα μας αύριο Τρίτη και να επηρεάζει ως και τα ξημερώματα της Τετάρτης την βόρεια, την κεντρική, την δυτική και νότια χώρα δίνοντας βροχοπτώσεις, έντονες καταιγίδες και μεγάλη πιθανότητα για χαλαζοπτώσεις κυρίως σε ορεινές περιοχές. Επίσης οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι ισχυροί και θα φθάνουν τα 8-9 μποφόρ, θέλει πολύ προσοχή μην επιχειρήσετε να είστε στην θάλασσα εκείνες τις ώρες ⚠️⚠️⚠️.

Όσο αναφορά την Μαγνησία τώρα το περασμένο κύμα που είχαμε τις τελευταίες ώρες δεν κατάφερε να επηρεάσει τον Βόλο, όμως αυτή την φορά δεν φαίνεται να μένει Τόσο τυχερος θα δεχθεί φαινόμενα και το τι εμφάνιση θα έχουν θα το μάθετε απόψε το βράδυ που θα ανέβει αναλυτική πρόγνωση. Τέλος για το νομό μας αναμένονται αρκετά ύψη βροχής ως και το ξημέρωμα της Τετάρτης. Περισσότερα νέα του καιρού για την περιοχή μας το βράδυ.. μείνετε συντονισμένοι φίλες και φίλοι.

Έρχεται το χαμηλό ονόματι «Αντίνοος»⚠️

Με εκτίμηση: Μάριος Τζανιδάκης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *