Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Έφθασε ο μήνας που θα ξανά αγκαλιάσω την μετεωρολογία.

 Καλό μήνα σε όλους και σε όλες, ο Αύγουστος για κάποιους είναι ένας συνηθισμένος μήνας όμως για εμένα σημαίνει πολλά η σημερινή μέρα διότι επιστρέφω εκεί που ανήκω, στις προγνώσεις καιρού. Είχα βγάλει ανακοίνωση τον Ιούνιο ότι επιστρέφω γεμάτος χαρά και ορεξάτος. Πολλά προβλήματα συνάντησα το διάστημα που είχα αποσυρθεί από την μετεωρολογία όμως τώρα τα έχω βάλει όλα σε μια σειρά και έχω βρει μια καλή ισορροπία μέσα μου για να μπορέσω να αφιερώσω χρόνο σε κάτι που με μεγάλωσε και μου έδωσε πολλές γνώσεις. 

Έτσι λοιπόν ξανά επιστρέφουμε στις επίσημες και πολύ μελετημένες προγνώσεις για όλη την Μαγνησία. Σύντομα θα μιλήσουμε για το πώς θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διάστημα, αυτό που παρατήρησα και μπορώ να σας δώσω μια εικόνα είναι πως στα τέλη του πρώτου 10ήμερου θα έχουμε μια δροσερή αλλαγή και πιθανόν να συνοδευτεί απο φαινόμενα, γιατί το λέω αυτό; στο βάθος αχνοφαίνεται μια νέα εισβολή ψυχρής λίμνης στην γειτόνισσα μας την Ιταλία που με βάση τα στοιχεία μου θα ηταν πιθανό να γεννήσει ενα βαρομετρικό χαμηλό στα νερά της Γένοβας και έχει τις δυνατότητες να το κάνει.

ΈΦΘΑΣΕ Ο ΜΉΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΓΚΑΛΙΆΣΩ ΤΗΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΊΑ.

Ευχαριστώ πολύ όσους με περίμεναν και με υποστήριζαν όλα αυτά τα χρόνια!!



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *