Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 21/11/2020.

 Βελτιωμένος  καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια επικράτησε σήμερα στην Μαγνησία με μικρή ενίσχυση των ανέμων από βόρειες διευθύνσεις. Τώρα όπως σας έχω ενημερώσει το Σάββατο θα επανέλθει ο άστατος καιρός με βροχές αλλά και χιονοπτώσεις που θα καταφέρουν να φθάνουν έως τα 1200μ.

Πιο αναλυτικά: Από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας θα ξεκινήσουμε με ασθενείς βροχοπτώσεις με σταδιακά έντονο χαρακτήρα, από τα 1200μ και πάνω τα όποια φαινόμενα που θα σημειωθούν θα είναι με την μορφή χιονιού όχι κάτι το ιδιαίτερο και αξιόλογο. Τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατεί αυξημένη νέφωση με μικρή πιθανότητα να έχουμε φαινόμενα. Όσο θα βαδίζουμε προς το βράδυ νέος γύρος θα μας επηρεάσει με βροχοπτώσεις τοπικά έντονες και χιονοπτώσεις από τα 1200μ και πάνω. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6°C έως 10°C. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα 3-4 μποφόρ.

Λίγες βροχές θα συνεχίσουν να εντοπίζονται και την Κυριακή και κάποιες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ασθενείς κατά βάση, από τα 1200-1300μ και πάνω.  Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί με εξασθένηση των φαινομένων και εμφάνιση Ηλιοφάνειας από το μεσημέρι και μετέπειτα.

Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι καλό βράδυ σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *