Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες με πτώση της θερμοκρασίας. Πρόγνωση Μαγνησίας-Σποράδων. 28/3/2019.

Η άνοιξη μύρισε τα λουλούδια άνθισαν και οι συνθήκες του καιρού μας χάρισαν αρκετές μέρες ηλιοφάνεια με θερμή ατμόσφαιρα. Όμως μια νέα αναταραχή από την βόρεια Ευρώπη θα έρθει να αλλάξει το σκηνικό του καιρού στέλνοντας ένα ψυχρό ρεύμα όπου στην πορεία του δημιουργήθηκε και ένα βαρομετρικό χαμηλό όπου ετοιμάζεται να μας επισκεφθεί τις επόμενες ώρες θυμίζοντας και πάλι μια πινελιά μορφής του χειμώνα.

Πιο αναλυτικά: από απόψε τη νύχτα περιμένουμε αλλαγή του καιρου στην Μαγνησία με βροχοπτώσεις τοπικά έντονες και οι  άνεμοι θα ενισχυθούν και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Αυτό το κομμάτι θα συνεχιστεί μέχρι και τις πρωινές ώρες της ημέρας χωρίς όμως κάποια σημαντική εικόνα και αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς όσο περνάνε οι ώρες και πλησιάζουμε στο μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και η συννεφιά θα παραμείνει με μικρά ανοίγματα. Με βάση το ψύχος που θα εισέλθει θα καταφέρει να δώσει για λίγες ώρες χιονοπτώσεις από τα 1200μ και πάνω μέσα στη νύχτα με διαρκέσει ως και το μεσημέρι της πέμπτης. 

Θερμοκρασία-ανεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 11°C έως 7°C στα πεδινά,στα ημιορεινά από 6°C έως 4°C και στα ορεινά από 2°C έως 0°C. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί βορειοανατολικοί στα 6-7 μποφόρ.

Σποράδες: νεφοσκεπής θα χαρακτηριστεί αύριο ο καιρός με αρκετές ώρες συννεφιάς μέσα στο 24ωρο της ημέρας και αρκετά ανοίγματα προς το απόγευμα, δεν διαφαίνονται φαινόμενα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12°C έως 10°C και οι άνεμοι θα είναι ισχυροί Βόρειοι βορειοανατολικοί στα 7 μποφόρ μπορεί και 8 τοπικά.



Σταθήκαμε τυχεροί από πλευράς ψύχους αλλά και φαινομένων όλο το ρεύμα το πιο ενισχυμένο μεταφέρθηκε πιο αναλυτικά προς Τουρκία μεριά και θα μας αφήσει λίγα από τα αποτυπώματα τής. Ο καιρός δείχνει ξανά βελτίωση το Σαββατοκύριακο όμως το ψύχος στην ατμόσφαιρα θα είναι αισθητό για λίγο ακόμα από βδομάδα θα μας αποχαιρετήσει.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *