Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Τέλος τα τερτίπια και οι παρενοχλήσεις του χειμώνα..τώρα έχει τον λόγο η άνοιξη. Εκτίμηση καιρού Ελλάδας 25/3/2021

 ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ.

Ο χειμώνας μας αποχαιρετάει τις επόμενες ώρες με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά του καθώς αφενός αποδεικνύει οτι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αφετέρου μπόρεσε να τιμήσει την παροιμία «Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης». Χιονομπόρες και χιονοκαταιγίδες σημειώθηκαν σε πολύ χαμηλά υψόμετρα αλλα και σε πεδινά τμήματα , αυτο που σίγουρα αξίζει να σημειωθεί είναι πώς σήμερα είχαμε νέες εμφάνισεις νιφάδων στο κέντρο της Αθήνας, αν και έπαιζε οριακά, κατάφερε η πόλη να φέρει για ακόμη μια φορά τις νιφάδες.


Ας αφήσουμε λίγο τις όμορφες εικόνες που μας χάρισε ο χειμώνας και ας πάμε σε κάτι πιο ζεστό και φυσιολογικό για την εποχή. Απο το Σαββατοκύριακο και μετέπειτα, Χειμωνιάτικες πινελιές θα γευτεί η ΒΔ Ευρώπη ενώ στην χώρα μας θα επικρατήσουν υψηλές πιέσεις που θα φέρουν ανοιξιάτικες συνθήκες.

Είμαι σίγουρος πώς αυτην την πρόγνωση την περιμένατε με ανυπομονησία, ισχυρός αντικυκλώνας θα αγκαλιάσει την Ευρώπη απο το Σαββατοκύριακο και μετέπειτα,δίνοντας ανοιξιάτικες νότες με την θερμοκρασία να επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Τώρα αν με ρωτάγατε αν οι ψυχρές κατεβασιές τελειώνουν κάπου έδω... δεν θα μπορούσα να πώ κάτι τέτοιο μάλλον το αντίθετο θα έλεγα, ο Απρίλης κρύβει και αυτός την μούρλα του😉 και για να το λέω σημαίνει οτι κάτι βλέπω, όπως είδατε τον Μάρτη οι προβλέψεις - μελέτες μου για τον ερχομό του χειμώνα απέδωσαν.

Κάποιοι βιάστηκαν να πούν καλή άνοιξη στις εκτιμήσεις τους και μάλιστα ανέφεραν πως τέλος οι ψυχρές εισβολές, όταν ο χειμώνας συνεχίζει να δείχνει σημάδια ζωής στην οικία του ποτέ δεν τον υποτιμάμε διότι δεν ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του να κάνει!!!

Με εκτίμηση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *