Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Τρίτη 10/12/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι και καλή εβδομάδα. Μέρες πριν σας είχα ενημερώσει πως θα έχουμε νέα μεταβολή του καιρού την ερχόμενη Τρίτη με βροχές και χιονοπτώσεις. Αυτά τα στοιχεία δεν έχουν αλλάξει και μέσα στις μέρες που διανύσαμε  το μόνο που έχει αλλάξει είναι το κρύο δεν θα είναι τόσο έντονο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δώσει χιονοπτώσεις στο Πήλιο η θερμοκρασία θα είναι αρνητική για να δώσει νιφάδες. Αρκετό νερό φαίνεται να πέφτει με βάση τα προγνωστικά στοιχεία κυρίως στο νομό μας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι αναμένεται να μας δώσει η κακοκαιρία Διδώ όπως ονομάστηκε από το Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με συννεφιά και ίσως καταφέρει να δώσει κάποια ασθενή βροχόπτωση στην πόλη του Βόλου. Το μεσημέρι και κυρίως προ το απόγευμα αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχοπτώσεις και Καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι και τοπικά ισχυρές στο Πήλιο και στην δυτική πεδινή Μαγνησία. Το βράδυ τώρα θα συνεχίσει να μας επηρεάζει η κακοκαιρία με κατά διαστήματα έντονες βροχοπτώσεις, θέλει λίγο προσοχή αυτές τις ώρες φίλες και φίλοι θα έχουμε και ενίσχυση των ανέμων. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα κοπάσουν και σταδιακά θα εξασθενήσουν σε όλη την Μαγνησία.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6°C έως 10°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στην αρχή της ημέρας στα 2 μποφόρ από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις και προς το τέλος θα υπάρξει ενίσχυση των ανέμων στα 5-6 μποφόρ από ανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι δώστε λίγο προσοχή τις προαναφερθείσες ώρες της ημέρας θα επικρατεί έντονος καιρός. Αυτή η καιρική κατάσταση θα συνεχιστεί και την Τετάρτη με κατά τόπους έντονα φαινόμενα. Αύριο θα μιλήσουμε αναλυτικά για την Τετάρτη καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *