Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας- Σποράδων Πέμπτη 19/9/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι μετά από τις καλοκαιρινές συνθήκες των ημερών που διανύσαμε, αποφάσισε ο καιρός να πιάσει δουλειά και να μας χαρίσει δροσιές ανάσας με την βοήθεια των φαινομένων αλλά και την εισβολή ψυχρών  αερίων μαζών στην ατμόσφαιρα του ελλαδικού μας χώρου.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό της Πέμπτης που αναμένεται να είναι μια πολύ ενδιαφέρον ημέρα.

Νωρίς το πρωί θα έχουμε αρκετή νεφοκάλυψη με εμφανίσεις ηλίου, στο νομό μας υπάρχει πιθανότητα για ένα ψιλόβροχο η και ασθενής βροχόπτωση στην υπόλοιπη Μαγνησία ίσως πέσουν μερικές ψιχαλες. Το μεσημέρι η συννεφιά θα αρχίζει σιγά σιγά να πυκνώνει και στην δυτική Μαγνησία μπορεί να εκδηλωθούν τοπικές βροχές η και μπόρες. Τώρα το κύριο χαρακτηριστικό της υπόθεσης θα είναι οι απογευματινές ώρες καθώς όσο θα βαδίζουμε προς  εκείνες τις ώρες της ημέρας  θα  αρχίσουν να μας επηρεάζουν βροχοπτώσεις με τοπικά έντονο χαρακτήρα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ηλεκτρικές εκκενώσεις κυρίως στην δυτική Μαγνησία. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα κοπάσουν και τα πράγματα θα είναι πιο ήπια. Αργά τη νύχτα αναμένουμε εκ νέου βροχοπτώσεις στο νομό μας.

Θερμοκρασία-Ανεμοι: Μία διαφορετική ατμοσφαιρική Θερμοκρασία θα επικρατεί αύριο με τον υδράργυρο να σημειώνει σημαντική πτώση 7-8 βαθμούς κάτω όπου προς τις απογευματινές ώρες θα γίνει αρκετά αισθητή. Το πρωί η θερμοκρασία θα είναι στους 17°C και το μεσημέρι θα ανέβει στους 23°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς τις πρωινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις. Το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικές διευθύνσεις με μικρή ενίσχυση στα 4 μποφόρ.

Στις Σποράδες περιμένουμε μουντό καιρό με λίγες ώρες ηλιοφάνειας.

Αναλυτικά: τις πρωινές ώρες θα επικρατεί καλός καιρός με ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι θα αρχίσει να  συννεφιάζει χωρίς όμως να υπάρχουν φαινόμενα. Προς το απόγευμα με βράδυ η συννεφιά θα παραμείνει και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί ένα ψιλόβροχο τίποτα το ιδιαίτερο. Όμως αργά τη νύχτα και ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής θα υπάρξουν βροχοπτώσεις με τοπικά έντονο χαρακτήρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18°C έως 22°C. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα 4-5 μποφόρ από βοριάδες.

Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι έρχεται νέα πρόγνωση αύριο για την παρασκευή που φαίνεται να είναι σε ίδια εικονική διάθεση.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *