Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Επιδείνωση του καιρού θα έχουμε τις επόμενες ώρες με βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 11/3/2021.

 Ο χειμώνας ξανά επέστρεψε στην περιοχής μας με βροχές και χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και τις επόμενες ώρες θα χιονίσει και σε χαμηλότερα υψόμετρα των δυτικών τμημάτων της Μακεδονίας, στην Μαγνησία αναμένουμε βροχοπτώσεις τοπικά έντονες τις βραδινές ώρες με χιονοπτώσεις στα ορεινά μας.

Πιο αναλυτικά: Απο απόψε το βράδυ περιμένουμε επιδείνωση του καιρού με βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αργά τη νύχτα στα ορεινά μας απο τα 1500μ και σταδιακά θα κατέβουν μέχρι τα 1200μ. Προς το ξημέρωμα της Πέμπτης τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και σιγά σιγά θα σταματήσουν, πρόσκαιρα θα καταφέρει να χιονίσει και κάτω απο τα 1000μ. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση πρίν το μεσημέρι και θα σημειωθεί ηλιοφάνεια.

Θερμοκρασία-Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα κυμανθεί απο 5°C έως 10°C. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν τη νύχτα στα 5-6 μποφόρ με ΒΑ διευθύνσεις, εξασθένηση θα παρουσιάσουν το μεσημέρι της Πέμπτης στα 2-3 μποφόρ με στροφή σε ΒΔ διευθύνσεις.

Ο καιρός θα ξανά μαλακώσει και θα βελτιωθεί απο την παρασκευή με την θερμοκρασία να επανέρχεται σε υψηλά επίπεδα, νέα πτώση της θερμοκρασίας θα ακολουθήσει απο την Κυριακή και μετέπειτα με βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα κυρίως της βόρειας Ελλάδας. Δεν κρατάει ακόμη καλά το πηδάλιο η άνοιξη, θα δέχεται συχνά παρενοχλήσεις χειμωνιάτικες και όπως έχουμε πεί υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για αξιόλογη κατάβαση ψύχους μετα τις 15-16 Μάρτη που θα μπορούσε να φέρει χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινά τμήματα. Όπως όλα δείχνουν η χώρα μας αναμένεται να μπεί σε μια τροχιά αλλεπάλληλων συστημάτων απο τις 15 του μηνός και μετέπειτα με ισχυρά διαδοχικά χαμηλά.

Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για το προαναφερθέν διάστημα, καλό βράδυ σε όλους και σε όλες

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης





Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *