Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας Πέμπτη 21/5/2020. Έντονα φαινόμενα μας έρχονται ⚠️.


Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 21 Μαϊου.

Χαίρεται φίλες και φίλοι καλοκαίρια παρατεταμένης διάρκειας επικράτησε στην Μαγνησία με την ηλιοφάνεια να είναι κυρίαρχος μαζί με την αφρικάνικη σκόνη η οποία ήταν σε υψηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να δίνει έντονη αίσθηση ζέστης. Από τους 30-34 βαθμούς ο υδράργυρος θα κατρακυλήσει 10-15 βαθμούς κάτω και δεν φαίνεται να ξεπερνάει τους 17-23 βαθμούς κελσίου η μέγιστη των μεσημβρινών ωρών.

Πάμε να δούμε τώρα αναλυτικά τι αναμένεται να μας απασχολήσει αύριο την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά: τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσουμε με ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα. Προς το μεσημέρι αναμένεται να έχουμε ένα πέρασμα από μπόρες η και τοπικές καταιγίδες με ηλεκτρικές εκκενώσεις κυρίως στο νομό μας. Όσο θα βαδίζουμε προς τις βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση φέρνοντας στην περιοχή μας ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες με μεγάλη πιθανότητα να εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά μας ⚠️.  Με βάση τα προγνωστικά στοιχεία αναμένεται να μας δώσει αρκετά λίτρα νερού αυτό το σύστημα διότι εκτός ότι θα είναι έντονο θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 19°C έως 24°C. Προς το βράδυ θα αρχίσει να γίνεται αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας στην ατμόσφαιρα καθώς ο υδράργυρος θα πέσει κάτω από τους 19°C. 
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με μικρή ενίσχυση στα 4 μποφόρ, από το μεσημέρι θα υπάρξει εξασθένηση στα 1-2 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις. Αργά το βράδυ οι άνεμοι θα είναι ισχυροί στα ορεινά και τα ημιορεινά μας στα 7 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις. Στα πεδινά θα πνέει ενισχυμένος βοριάς στα 4 μποφόρ.

Αυτά από εμένα δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας φίλες και φίλοι θα επικρατεί έντονος καιρός και επικίνδυνος με τον συνδυασμό ισχυρής βροχής και ισχυρού ανέμου. Δεν αποκλείεται να έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατολισθήσεις.Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, από το μεσημέρι και μετέπειτα θα παρουσιάσει βελτίωση ο καιρός με εξασθένηση των φαινομένων και εμφάνιση Ηλιοφάνειας.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *