Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Σάββατο 14/9/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι μετά από μια πολύ δροσερή - βροχερή βραδιά στην Μαγνησία σήμερα ο καιρός κυλάει με καλές συνθήκες. Ηλεκτρικές εκκενώσεις έπεσαν την νύχτα στο ανατολικό Πήλιο όπου εκεί είχαμε τα πιο έντονα φαινόμενα. Τώρα για αύριο Παρασκευή θα είναι καλοκαιρινός καιρός όμως περισσότερο στις συνθήκες παρά στην θερμοκρασιακή ατμόσφαιρα.

Πιο αναλυτικά: ολη την ημέρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις σε όλη την Μαγνησία και το βράδυ ξαστεριά. Με πολύ καλές συνθήκες το Σάββατο λοιπόν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18°C νωρίς το πρωί και το μεσημέρι θα ανέβει στους 26°C με 27°C. Οι άνεμοι θα έχουν μια μικρή ενίσχυση στα 3-4 μποφόρ από βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά για το Σάββατο, υπάρχει κάτι ακόμα που θέλω να προσθέσω και θα κλείσω. όπως σας έχω αναφέρει θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας από αρχές της επόμενης εβδομάδας χωρίς όμως να συνοδεύεται απο ατμοσφαιρικές διαταραχές. Τώρα υπάρχει ένας ψύθιρος μεταξύ τον μοντέλων για εισβολή του φθινοπώρου προς τα τέλη του μήνα, δηλαδή αυτή η ζέστη που μας απασχολεί θα κρατήσει τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμα μετέπειτα θα πάρουν το πάνω χέρι οι ψυχρότερες αέριες μάζες. Θέλω να πω πως μετά από αυτές τις εισβολές των αντικυκλώνων όπου χάρισαν και κατάφεραν να κρατήσουν τις καλοκαιρινές μέρες μέχρι και σήμερα στην χώρα μας, η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου ήσυχη και ήρεμη διότι το κλίμα μετά από αυτές τις επιθέσεις οργανώνεται και ετοιμάζεται να ξεκινήσει δουλειά δημιουργώντας βαρομετρικά χαμηλά με έντονες καιρικές καταστάσεις. Αυτά από εμένα θα τα λέμε και στην πορεία για την εξέλιξη του καιρού καλό απόγευμα σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *