Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο καιρού Μαγνησίας Τετάρτη 18/9/2019.

Χαίρεται φίλες και φίλοι συνεχίζεται ο καλοκαιρινός καιρός στην περιοχή μας με τον υδράργυρο να είναι στα ύψη τις μεσημβρινές ώρες, το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή όμως φαίνεται να είναι μια τελείως διαφορετική εικόνα του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις - καταιγίδες. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις συνθήκες της αυριανής ημέρας αλλά και  την όλη εξέλιξη του καιρού που αναμένουμε τις επόμενες ημέρες.

Αύριο Τετάρτη ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια όλη την ημέρα και το βράδυ θα ξαστερωσει με λίγα σύννεφα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16°C έως 29°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς απο βορειοδυτικές διευθύνσεις τις πρωινές ώρες και από το μεσημέρι και μετέπειτα θα στραφούν σε νοτιοανατολικές διευθύνσεις.

Αυτά για την Τετάρτη, όπως προαναφέρω τις επόμενες ημέρες αναμένονται φθινοπωρινές συνθήκες στην χώρα μας το διήμερο Πέμπτη- παρασκευή από τον βορρά προς το νότο  με βροχοπτώσεις - καταιγίδες, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας  και επίσης  θα πνέουν ισχυροί βοριάδες των 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο. θα ξαποστάσει για λίγο το καλοκαίρι αλλά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα καθώς την επόμενη εβδομάδα θα μαλακώσει ο καιρός και σε συνθήκες και σε Θερμοκρασία. Επιμένει το καλοκαίρι και όσο επιμένει... Ο χειμώνας θα έρθει με άγριες διαθέσεις. 

Αυτά από εμένα νεότερα θα ακολουθήσουν και αύριο καλό βράδυ σε όλους και σε όλες. 


Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *