Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

«Νέα κακοκαιρία αναμένεται από αύριο Τρίτη με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους». Πρόγνωση Μαγνησίας-Σποράδων 12/3/2019.

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι καλή σαρακοστή.

Όπως σας είχα αναφέρει ο καιρός από αύριο θα αρχίζει να θυμίζει χειμώνας με βροχές, χιόνια, πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις άνεμους.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό της αυριανής ημέρας στην Μαγνησία και τις Σποράδες.

Στην Μαγνησία αύριο περιμένουμε άστατο καιρό με βροχοπτώσεις από τις πρωινές ώρες μέτριας έντασης. Το μεσημέρι και μετέπειτα τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να μας επηρεάζουν με τοπικά έντονο χαρακτήρα. Το ψύχος θα κάνει την  εμφάνιση του εκείνες τις ώρες με αποτέλεσμα τα όποια φαινόμενα που θα περιορίζονται στα ορεινά τμήματα να είναι με την μορφή χιονιού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 13°C έως 7°C στα πεδινά, στα ημιορεινά από 9°C έως 4°C και στα ορεινά από 4°C έως -2°C. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί στα 6-7 μποφόρ από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις.


Σποράδες: βροχερός καιρός αναμένεται αύριο Τρίτη στα νησιά του Αιγαίου με το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας να είναι  ο ισχυρός- θυελλώδης άνεμος που θα φυσάει. Πιο αναλυτικά: το πρωί θα επικρατεί συννεφιά με πιθανότητα να βρέξει η να ψιχαλισει. Το μεσημέρι τώρα περιμενουμε έντονες βροχοπτώσεις όπου δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ηλεκτρικές εκκενώσεις. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα είναι πιο ήπια και πιο ασθενή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13°C έως 9°C. Οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις από νότιες βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 8 μποφόρ.

Μέχρι και την παρασκευή- Σάββατο θα κρατήσει η ψυχρή μάζα, μετέπειτα θα ξανά ζεστάνει ο καιρός και θα μυρίσει άνοιξη καλό βράδυ σε όλους και σε όλες καλή εβδομάδα να έχετε.

Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *