Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

«Λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά»... ο χειμώνας επιστρέφει στην χώρα μας.Πρόγνωση καιρού Ελλάδας 8/4/2021

 Χαίρεται φίλες και φίλοι και πάλι μαζί σας με πιο φρέσκα καιρικά νέα, επαληθεύτηκαν τα προγνωστικά στοιχεία για την κατάβαση ψυχρών αερίων μαζών στην χώρα μας, πλέον είναι δεδομένο πως απο αύριο το βράδυ η καρδιά της άνοιξης θα έχει χειμωνιάτικους χτύπους καθώς ο χειμώνας θα περάσει το κατώφλι της Ελλάδας και θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο. Σημαντική ψυχρή εισβολή για την εποχή θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες με τα νότια κράσπεδα των μαζών να αγγίζουν και την Κρήτη, η θερμοκρασία θα σημειώσει εντυπωσιακή αισθητή πτώση απο βορά προς νότο. Επίσης ψυχρό μέτωπο εξπρές απο τα Βαλκάνια θα αγκαλιαστεί με το ψύχος την Πέμπτη και θα δώσει έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες, ισχυρούς θυελλώδεις ΒΔ ανέμους και χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές ακόμα και σε χαμηλότερα υψόμετρα της κεντρική και Βόρειας Ελλάδας, το ενδεχόμενο να χιονίσει και σε ήμιπεδινές περιοχές της ανατολικής και βορειοανατολικής Θεσσαλίας είναι αυξημένο.


Απο την Κυριακή και μετέπειτα θα ξανα κυριαρχήσει η άνοιξη με νέα άνοδο της θερμοκρασίας και αρκετή ηλιοφάνεια, πολύ γρήγορα θα μας αποχαιρετήσει το ψύχος καθώς ένα θερμό ρεύμα καραδοκεί στην δυτική Ευρώπη και ετοιμάζεται να απλωθεί απο την Ισπανία και ανατολικότερα.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *